Pedicure Behandeling:

Tijdens de behandeling worden nagels geknipt, dunner frezen van nagels, eelt verwijderd, kloven verwijderen, likdoorns verwijderd, nagelomgeving wordt gereinigd, de voeten worden met een lichte massage ingecremed.

 

Deelbehandeling:

Een korte behandeling van circa 15 min waarin een specifiek probleem opgelost wordt zoals een likdoorn of ingegroeide nagel drukvrij leggen.

 

Ambulant pedicure behandeling:

Bent u niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen voor een behandeling door bijvoorbeeld een dwarslaesie, blindheid, botbreuk of andere aandoening waardoor u beperkt bent neem dan contact met mij op. Ik heb een beperkt aantal ambulante plekjes vrij. Hiervoor hanteer ik andere prijzen.

 

De Shoefresh:

In de praktijk heb ik een mogelijkheid om tijdens uw behandeling uw schoenen te desinfecteren/reinigen door middel van een apparaat dat de schoenen met 60graden reinigt en hierna droog blaast met warme lucht. (1 paar schoenen er behandeling mogelijk) 

 

Gel Polish van LCN:

De Gel Polish is een dun laagje gel speciaal ontwikkeld voor de teennagels die in 2 stappen aangebracht word op de natuurlijke nagel, dit kan in 1 kleur of met een French (witte vrije rand). Doordat deze met een UV-lamp uitgehard word blijft deze wel 3 tot 4 weken gegarandeerd mooi. In verschillende kleuren beschikbaar.  Let op: om besmetting te voorkomen word de Polish alleen op gezonde of gerepareerde nagels aangebracht.

Tunnelnagel of ingegroeide nagel reaparatie:

Een tunnelnagel is een nagel die in een tunnel groeit en kan een ingegroeide nagel veroorzaken, dit kan komen door druk vanuit een te krappe schoen of door werkschoenen komen. Indien de tunnelnagel niet erfelijk bepaald is is deze te verhelpen door middel van Sculpturegel aan te brengen an het wegknippen van een deel van de nagel, deze behandeling dient wel om maximaal 6 weken plaats te vinden i.v.m. De trekkracht van de Sculpturegel. Resultaat gegarandeerd!

Mycose nagel (schimmel/kalknagels):

De mycose word zo veel mogelijk verwijderd van de nagel door deze weg te knippen en te frezen hierna en word de nagel weer geconstrueerd door middel van de Sculpturegel.